Telefon:

+36-70-218-3376

 

E-mail:

info@holztreppen-ungarn.hu
attila.galler@gmail.com

 

 

 

Holztreppen aus Ungarn

 

 

Felhasznált faanyagok

A falépcsők építésére felhasznált anyagok a célnak legjobban megfelelő hazai keményfák, általában gőzölt bükk, tölgy, kőris, juhar, de készíthető más fafajból is. Felületkezelésük a járófelületen kétkomponensű parkett lakkal, egyéb részeken bútorlakkal történik natúr, pácolt vagy színezett kivitelben.


Gőzölt bükk


Gőzölt bükk - nagyobb méret

A gőzölt bükk a legáltalánosabban használt alapanyagunk, natúr lakkozva és pácolva is esztétikus. Keménységét, tartósságát tekintve kiválóan megfelel a lépcsőépítés követelményeinek. Jelenleg a legolcsóbb.


Tölgy


Tölgy fa - nagyobb méret

Tölgyfát ott célszerű alkalmazni, ahol ez a nemes anyag határozza meg a belső teret. Harmonizálhat a parkettával éppúgy, mint beltéri ajtók, vagy bútorok felületeivel. Felületkezelése lehet pácolt,vagy natúr lakkozott.


Kőris


Kőris fa - nagyobb méret

A kőrisfát akkor célszerű alkalmazni, ha világos lépcsőt szeretnénk határozott struktúrával. Nagyon jól illeszthető olyan terekbe, ahol a fenyő dominál akár járófelületként, födémként, bútorként, akár lambériaként.


Juhar


Juhar fa - nagyobb méret

A juhart akkor ajánljuk, ha kifejezetten világos lépcsőt szeretne, azonban nem cél, hogy a fenyő struktúrájával harmonizáljon.


Falépcső - Képgaléria - Elérhetőség